Noa Afbouwgarantie

Stucadoor Hoofddorp, als NOA-lid, maakt gebruik van de NOA-Afbouwgarantie. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen zelf hun stucadoor zonder de tussenkomst van een aannemer, wat voordelig kan uitpakken zonder extra provisiekosten. Om van jouw droomhuis geen nachtmerrie te maken, is het altijd verstandig om voor een NOA-vakman te kiezen, zoals Stucadoor Hoofddorp.

Jij kunt niet zonder de zekerheid en garantie van een erkend vakman. Daarom heeft NOA de NOA-Afbouwgarantie ontwikkeld, die jou precies die zekerheid biedt. Om aan de specifieke wensen en eisen van de particuliere markt te voldoen, zijn er nieuwe algemene consumentenvoorwaarden opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Met concrete afspraken, heldere offertes en het vastgelegde kwaliteitsniveau, bieden de nieuwe Consumentenvoorwaarden een krachtige garantie die staat als een huis! Deze voorwaarden zetten een streep door de kleine lettertjes en leggen de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vast.

Afspraken maken met jouw NOA-vakman betekent duidelijkheid. Heldere offertes en concrete afspraken staan centraal in de NOA-Afbouwgarantie. In de Consumentenvoorwaarden zijn alle garanties overzichtelijk bij elkaar gebracht.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wil je zekerheid dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie ben jij ook in dat geval het beste af. De geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig en staat garant voor een goede afhandeling waarop jij kunt bouwen.

Whatsapp ons direct +31 (0)6 4192 2755

Waarom Stucadoor Hoofddorp

Wat onderscheidt "Stucadoor Hoofddorp" van de rest?

 • Wij schitteren als stukadoors bij het tvprogramma Eigen Huis & Tuin.
 • Ons werk laten wij altijd netjes en schoon achter.
 • Met een breed assortiment bieden wij diverse mogelijkheden.
 • Wij assisteren u graag bij het plannen van verdere verbouwingen.
 • Tevreden klanten vormen de basis van ons succes.
Als u nog niet volledig overtuigd bent, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen onder 'Referenties' en in ons 'Fotoalbum' voor een nog betere indruk.

Contact Formulier

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier hieronder.

  noa
  Bouwbedrijf-leerbedrijf
  vca
  vgm